Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Casa Albă îl acuză de exagerări pe comandantul-șef al forțelor militare ucrainene: 'Nu vedem nicio dovadă că urmează o ofensivă asupra Kievului!'

Valeri Zalujnîi

În prezent, autoritățile americane nu văd semne de pregătire a unei ofensive rusești asupra Kievului, dar monitorizează situația, a declarat purtătorul de cuvânt al Casei Albe, John Kirby, la un briefing pentru jurnaliști, relatează RADOR.

"Nu vreau să intru în detalii ale serviciilor de informații, dar nu vedem nicio dovadă că chiar acum vine o ofensivă asupra Kievului", a declarat reprezentantul administrației americane. Kirby a subliniat totodată că Washingtonul "va urmări extrem de atent" situația.

Reamintim faptul că comandantul-șef al forțelor militare ucrainene, Valeri Zalujnîi (foto), a declarat într-un interviu acordat revistei britanice "The Economist" că Rusia este posibil să pregătească "o ofensivă de proporții" în Donbas, în sudul Ucrainei și chiar în KIev. După părerea lui Zalujnîi, acest lucru este posibil să se petreacă în februarie - martie sau "în cel mai rău caz în ianuarie"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.