Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Casa Albă, reacţie-fulger la unul dintre cele mai grave zvonuri: 'Preşedintele Donald Trump NU analizează posibilitatea...'

trump, casa alba

Casa Albă susţine că preşedintele Donald Trump "nu ia în considerare susţinerea unui referendum în estul Ucrainei", relatează vineri DPA, potrivit Agerpres.

"Preşedintele Donald Trump nu analizează posibilitatea de a susţine organizarea unui referendum în estul Ucrainei", a comunicat Preşedinţia Statelor Unite.

Vezi şi: STUDIU: Alimentul banal care te poate proteja de accidentul vascular cerebral

Ministerul de Externe rus nu a negat că organizarea referendumului a fost discutată la întâlnirea din Finlanda din această săptămână dintre preşedintele rus Vladimir Putin şi liderul american Donald Trump. 

"Organizarea unui aşa-numit referendum într-o parte a Ucrainei care nu este sub control guvernamental nu ar avea legitimitate", a declarat Garrett Marquis, un purtător de cuvânt al Consiliului naţional de securitate al SUA. 

Zone din estul Ucrainei sunt sub controlul separatiştilor susţinuţi de Rusia, notează DPA. Rusia a anexat peninsula ucraineană Crimeea în urma unui referendum în rândul locuitorilor din regiune din urmă cu patru ani, în replică la înlăturarea preşedintelui prorus în urma unei reorientări a ţării către Vest.

Vezi şi: Hipoclorhidria – una dintre cele mai neplăcute boli asociate stresului. Cum se poate trata .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.