Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Casa Albă, reacție la moartea Reginei Elisabeta a II-a: Gândurile noastre se îndreaptă către familia şi poporul Marii Britanii

casa alba

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a declarat joi că "gândurile" preşedintelui american se îndreaptă către familia reginei Elisabeta a II-a, care a murit, joi, la vârsta de 96 de ani, precum şi către "poporul Regatului Unit", relatează AFP, potrivit Agerpres.

"Sentimentele şi gândurile noastre se îndreaptă către familia reginei (...) şi către poporul Regatului Unit', a declarat purtătoarea de cuvânt a preşedintelui Joe Biden pentru jurnalişti.

La scurt timp după anunţul decesului reginei britanice, Casa Alba a anunţat anularea unui discurs care urma să fie susţinut joi de Joe Biden cu privire la o campanie de vaccinare împotriva COVID-19.

Karine Jean-Pierre a subliniat că preşedintele american s-a întâlnit ultima oară cu regina Elisabeta a II-a în iunie 2021, cu ocazia unui summit G7 din Marea Britanie.

Atunci, regina l-a primit pe Joe Biden şi pe soţia sa, Jill Biden, la Castelul Windsor.

Nu mai puţin de 14 preşedinţi americani s-au succedat în cei 70 de ani de domnie ai reginei Elisabetei a II-a, care au început când Harry Truman se afla la Casa Albă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.