Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Casa Andreei Marin, spartă de hoţi

andreea marin

Casă Andreei Marin a fost spartă de hoţi în seara zilei de vineri, 21 august. Incidentul neplăcut intervine după ce în presă au apărut articole despre intenţia ANAF de a efectua controale amănunţite ale afacerilor vedetei şi ale fostului ei soţ, Ştefan Bănică.

Autorii faptei au fost la curent, cel mai probabil, cu programul vedetei şi al soţului ei, Tuncay, astfel că au acţionat exact în momentul în care Andreea Marin se află în avion, întorcându-se în ţară de la Acibadem Istanbul, unde însoţise un pacient pentru o operaţie dificilă.

Hoţii au intrat în casă şi au acţionat în doar cinci minute, aşa cum arată camerele de supraveghere, luând bijuterii de valoare de 1000 de lei. Imediat ce Tuncay Ozturk şi Andreea Marin s-au întors acasă şi au observat că locuinţa era răvăşită, au anunţat poliţia şi s-a deschis o anchetă amplă.

"Mi se pare cel puţin ciudat că atacul hoţilor de azi-noapte vine după seria de articole pline de speculaţii neadevărate, apărute ieri în presă şi preluate de televiziuni. Este trist că se întâmplă astfel şi că nimeni nu se gândeşte ce consecinţe poate avea faptul că prin nişte cuvinte pui o ştampila asupra unui om şi insinuezi că trăieşte în lux sau că în casă să s-ar află se află cine ştie ce mari comori. Din fericire, hoţii nu au avut ce să fure de mare valoare, pentru că nu deţin bijuterii scumpe şi nu ascund comori în propria casă", a declarat Andreea Marin, pentru agentiadepresamondena.ro.

Vezi şi: Andreea Marin, prima reacţie după ce s-a anunţat că e controlată de ANAF

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.