Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Casa de Asigurări de Sănătate nu are contract cu niciun pediatru din municipiul Tulcea

rfi.ro
medici

Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Tulcea nu are la ora actuală niciun contract încheiat cu vreun medic pediatru din municipiu, potrivit președintei instituției, Eugenia Vasile. 'În acest an, singurele contracte pe care le derulăm cu medici pediatri sunt cu cei din Babadag, Măcin și Sulina. În municipiul Tulcea, nu avem niciun contract cu vreun medic peiatru', a declarat joi, în timpul unei conferințe de presă, președinta CAS.

Anul trecut, potrivit sursei, CAS a avut contracte cu cinci medici pediatri, doi dintre ei fiind din Tulcea. 'E greu să explic această situație, așa cum este greu să vă spun de ce nu avem niciun cardiolog în relație directă cu CAS. Avem un cardiolog angajat al Spitalului Județean de Urgență', a menționat Vasile.

De mai mulți ani, autoritățile de sănătate din județ au reclamat lipsa medicilor specialiști. În ultimii ani, deficitul de pediatri a provocat proteste ale părinților, inclusiv în stradă, care au solicitat autorităților să găsească soluții pentru atragerea specialiștilor în județ, conform Agerpres. CAS a organizat joi o conferință de presă pentru a prezenta bilanțul activității desfășurate anul trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.