Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Casa de Pensii din Suceava a reluat activitatea cu publicul - Nu se eliberează încă bilete de tratament balnear

club.commonhealth.com.tw
pensie

Activitatea cu publicul la Casa Judeţeană de Pensii Suceava s-a reluat din această săptămână, iar populaţia este asigurată că s-au luat toate măsurile necesare prevenirii şi combaterii infecţiei cu noul coronavirus, a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă directorul instituţiei, Constantin Boliacu potrivit Agerpres.

El a spus că activitatea se va relua gradual, în prezent putând fi depuse cererile de pensionare şi cele privind recalcularea drepturilor de pensie, având în vedere că ambele solicitări implică depunerea unor documente în original.

Totodată, pot fi depuse cererile privind acordarea ajutorului de deces care, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus, nu se eliberează la casieria instituţiei, ci prin mandat poştal la domiciliul solicitantului sau în cont bancar, în funcţie de opţiunea fiecăruia.

Boliacu a precizat că în cadrul instituţiei s-au luat măsuri de siguranţă sanitară şi distanţare socială, cu respectarea fluxurilor şi şi a traseelor definite.

''Accesul persoanelor în instituţie se va face în grupuri restrânse de persoane, iar la intrarea în instituţie, solicitanţilor li se va lua temperatura şi vor primi măşti de protecţie în cazul în care nu au. În faţa ghişeelor au fost amplasate benzi care indică distanţa de siguranţă, de 2 metri. Întregul colectiv al instituţiei lucrează la capacitate maximă pentru a evita aglomerarea şi a asigura buna funcţionare a tuturor operaţiunilor. Toţi colegii cunosc regulile de igienă şi prevenţie şi le respectă. (...) Sunt dezinfectate toate suprafeţele de contact, precum şi spaţiile comune'', a precizat sursa citată.

Pentru celelalte tipuri de servicii, activitatea va continua şi va fi asigurată telefonic şi prin intermediul mijloacelor moderne de comunicare, datele de contact fiind afişate pe pagina de internet a Casei Judeţene de Pensii Suceava.

Totodată, directorul Casei Judeţene de Pensii Suceava a informat că, din 16 martie, activitatea de eliberare a biletelor de tratament balnear a fost suspendată până la noi reglementări

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.