Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Casa GROAZEI din Caracal - Polițiștii au găsit DEZASTRU la locuința mecanicului suspect de dispariția a două adolescente / FOTO

casa criminal caracal

Polițiștii au găsit o mizerie de nedescris la casa principalului suspect al cazului din Caracal, curtea bărbatului fiind ticsită de vechituri aruncate aleatoriu, gunoaie, dar și un butoi, în care, potrivit polițiștilor, au fost găsite rămășițe umane.

În curtea mecanicului din Caracal, principalul suspect în cazul dispariției a două adolescente, polițiștii au găsit, la percheziții, un dezastru de nedescris. Întregul spațiu este ticsit de gunoaie, vechituri, bucăți de mobilă și haine vechi.

Totodată, a fost găsit și un butoi în care au fost identificate rămășițe umane, aspect confirmat și de polițiști.

ALERTĂ - Criminalul fetelor din Olt a recunoscut faptele / SURSE

Suspectul de 57 de ani din Caracal a fost dus la audieri, după ce într-un butoi în imobilul în care stătea au fost găsite rămășițe umane și bijuterii. Fata dispărută cu o zi în urmă apucase să sune la 112, dar STS a furnizat o arie în Munții Apuseni și trei locații greșite.

Din primele date, bijuteriile ar coincide cu cele pe care le purta fata dispărută ieri. Bărbatul locuia într-o hală dezafectată și este mecanic auto.

Perchezițiile la locuința mecanicului au început după ce o adolescentă de 15 ani din Dobrosloveni a dispărut, ultima oară fiind văzută în Caracal în timp ce urca într-o mașină.

De asemenea, oamenii legii verifică dacă acest caz are legătură și cu o altă dispariție înregistrată în Olt, în aceeași zonă. Potrivit presei locale, în aprilie, o fată din Craiova a mers la Caracal pentru a lua bani de la mama ei, iar de atunci nu a mai fost găsită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.