Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Casa în care a locuit 'regina muzicii soul', Aretha Franklin, a fost scoasă la vânzare pentru suma de 800.000 de dolari

consequenceofsound
Aretha Franklin

O casă din Detroit în care a locuit timp de două decenii ''regina muzicii soul'', Aretha Franklin, decedată în luna august, a fost scoasă la vânzare pentru suma de 800.000 de dolari, relatează joi AFP citând media locale, scrie Agerpres.

Artista americană s-a mutat în anul 1997 în acea casă din cărămidă, prevăzută cu două etaje şi construită în anii '90, situată într-o regiune securizată a cartierului Bloomfield Township de la periferia nordică a oraşului Detroit. 

Locuinţa cu cinci camere, cu o suprafaţă totală de 385 metri pătraţi, care cuprinde o bucătărie dotată cu marmură şi o saună, a fost achiziţionată de artistă cu suma de 1,2 milioane de dolari, potrivit cotidianului Detroit News. 

Aretha Franklin a părăsit această casă în 2017 şi s-a mutat într-un apartament din centrul oraşului. 

Celebra cântăreaţă a murit pe 16 august la vârsta de 76 de ani ca urmare a unui cancer pancreatic şi a fost înmormântată pe 31 august în cadrul unor funeralii grandioase organizate în oraşul ei mult iubit, la finalul unei ceremonii ce a durat aproape opt ore.

Citește și: Chill FM, un nou post de radio în Bucureşti

Legenda muzicii soul nu a lăsat în urmă un testament, iar averea ei, estimată la 80 de milioane de dolari, potrivit informaţiilor publicate de media, va fi împărţită între cei patru copii ai artistei. 

Treizeci dintre ţinutele de scenă şi accesoriile purtate Aretha Franklin vor fi scoase la vânzare în cadrul unei licitaţii ce va fi organizată pe 9 şi 10 noiembrie de casa Julien's Auctions. Printre obiectele ce vor putea fi licitate, fiecare având o valoare estimată între 800 şi 4.000 de dolari, se numără o jachetă purtată în septembrie 1999 la ceremonia de primire a medaliei naţionale pentru arte din partea preşedintelui de la acea vreme al Statelor Unite, Bill Clinton.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.