Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Casa lui Iohannis provoacă scandal la Finanțe! Replici dure între Teodorovici și Ionuț Mișa

Inquam Photos / Octav Ganea
eugen teodorovici

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat joi că i-a solicitat șefului ANAF, Ionuț Mișa, să facă dovada clară că a cerut către Cartea Funciară ca imobilul care a aparținut familiei Iohannis să treacă în posesia statului.

„I-am cerut ANAF-ului să-mi dovedească sau daca s-a cerut în mod clar către Cartea Funciară includerea acelui imobil sau nu. Mi s-a transmis un document. Am văzut că mi-au trimis un document prin care face o solicitare de radiere a fam. Iohannis din Cartea Funciară. Vor trebui să facă acum o solicitare oficială către Cartea Funciară prin care să ceară ca acel imobil să fie al statului. Dacă vor răspunde că nu, măcar știm că această cale nu poate fi urmată. Dacă răspund că da, în ziua doi notificarea sumei de plată și dobânzi și ce mai este acolo.”, a spus Teodorovici.

Întrebat dacă îi va cere demisia, Teodorovici a răspuns: „Nu vreau să-i stric concendiul”.

Șeful ANAF, Ionuț Mișa, a intervenit la Antena 3, spunând că nu este în concediu și că instituția pe care o conduce este organ de executare silită. Mai mult, șeful Fiscului a spus că nu a primit niciun titlu din partea Ministerului Finanțelor pe care ulterior să-l execute.

„Vreau să vă spun că ANAF este organ de executare silită. Pentru a se recupera o creanță trebuie să aibă un titlu și până în momentul de față ANAF nu a primit de la Ministerul de Finanțe un titlu pe care ulterior să-l execute. Un titlu care să ateste că statul român este proprietarul acestui imobil”, a spus Mișa, la Antena3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.