Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Casa regală anunță că expoziția de la Palatul Elisabeta își deschide din nou porțile

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Palatul Elisabeta

Casa regală anunță că expoziția de la Palatul Elisabeta își deschide din nou porțile. Aceasta va putea fi vizitată în perioadele 2-18 aprilie și 8 mai-6 iunie.

Potrivit Casei regale, expoziția va fi deschisă, în fiecare săptămână din aceste perioade, de joi până duminică, în intervalele orare 10.00 – 13.00 și 14.00 -17.00. De asemenea, Casa regală anunță că expoziția va putea fi vizitată și în lunile iulie, august, septembrie, octombrie și noiembrie, în perioade ce vor fi anunțate ulterior, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Numire dubioasă făcută de USR în funcția de subprefect al județului Alba: Fost șef de post de poliție cu diplomă de la o ‘universitate’ desființată

„Expoziția va avea elemente de noutate. Totodată, vizitatorii vor primi un pliant cu fotografii și texte care descriu pe larg expoziția permanentă”, a transmis Casa regală a României.

Vizitatorii nu au nevoie de rezervare prealabilă, iar accesul se face pe baza biletelor de intrare care costă 20 de lei pentru copii, studenți și pensionari și 40 de lei pentru adulți.

Expoziția de la Palatul Elisabeta are un caracter permanent și este deschisă în lunile aprilie-noiembrie ale fiecărui an. Expoziția este un proiect al Asociației Casa Majestății Sale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.