Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cascadorii râsului: Dominic Fritz a ajuns să se laude cu creșterea veniturilor unei companii căreia chiar el îi dă bani

Express de Banat
Dominic Fritz

Discursul politic capătă accente comice la Timișoara, unde primarul Dominic Fritz a ajuns să se laude că a adus pe profit o companie din subordinea Consiliului Local Timișoara. Numai că lucrurile nu stau nici pe departe așa. Șefia Horticultura era deținută de zeci de ani de zile de către Andrei Drăgilă, director pe care USR s-a chinuit peste  un an de zile să îl demită. Acum, după instalarea unei noi conduceri, Fritz anunță că Horticultura a ajuns să aibă un profit mai mare. Ce nu spune Fritz este însă că Horticultura are ca unică sursă de venit plățile făcute de primăria condusă de Fritz, plăți care variază în funcție de lucrări. Cu alte cuvinte, dacă profitul Horticultura a crescut e doar pentru că odată cu încasările au crescut și comenzile  primite de la primărie. Culmea e că firma cu care se laudă Fritz administrează și parcul groazei din Timișoara, unde  băncile și aleile sunt pline de rahat de porumbel.

Citește și: Foto dezgustătoare: Imagini demne de filmele lui Hitchcock în parcul de lângă Primăria Timișoara

"În primele șase luni ale acestui an, Horticultura Timisoara a înregistrat venituri cu aproape 2 milioane de lei mai mari decât în perioada similară a anului trecut.

Pierderile au scăzut drastic cu peste un milion de lei, raportat la aceeași perioadă.

Sunt primele rezultate concrete ale schimbării de management pentru care am dus o luptă dură, inclusiv în instanță.

Ceea ce am auzit ani de zile că nu se poate, acum vedem că se poate: însănătoșirea economică a societății, o viziune spre biodiversitate și spații verzi cu valoare ecologică, deschiderea către colaborări cu specialiști și cu tinerii studenți de la Facultatea de Horticultură, rentabilizarea rețelei de florării sau creșterea producției proprii de flori și plante. Horticultura a depus primul proiect din istoria societății, pentru atragerea de fonduri nerambursabile.

Mai e până când Horticultura va fi bine, dar semnele din ultimele luni sunt încurajatoare și mă fac încrezător că suntem pe drumul cel bun.

Facem Timișoara bine", anunță Fritz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.