Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Castelul Corvinilor a devenit centru de vaccinare pentru turişti şi localnici

castelul corvinilor

Două fluxuri de vaccinare împotriva COVID-19 au fost deschise, sâmbătă, la Castelul Corvinilor din Hunedoara, aici fiind aşteptaţi să se imunizeze, fără programare, atât turiştii care vizitează monumentul istoric, cât şi localnicii, conform agerpres.

Cei care doresc să se vaccineze pot opta între serul produs de Johnson&Johnson, care se administrează într-o singură doză, şi cel produs de Pfizer-BioNTech, pentru care este nevoie de o doză de rapel.

"Am pregătit 1.000 de doze de vaccin pentru cei care doresc să se imunizeze, la acest sfârşit de săptămână, la centrul deschis la Castelul Corvinilor. Majoritatea celor care s-au vaccinat la primele ore ale dimineţii au preferat vaccinul Johnson&Johnson, dar avem pregătite şi doze de la Pfizer-BioNTech", a declarat pentru AGERPRES directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara, Sebastian Mezei.

El a menţionat că în urma discuţiilor purtate cu primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, centrul de vaccinare de la Castelul Corvinilor va funcţiona la fiecare sfârşit de săptămână, în următoarea lună de zile.

Potrivit Primăriei Hunedoara, la centrul deschis la Castelul Corvinilor se pot vaccina atât cetăţeni români, cât şi cetăţeni străini, indiferent de localitatea de domiciliu. În cazul cetăţenilor străini, este necesar ca aceştia să aibă rezidenţa în România.

Accesul în centrul de vaccinare şi efectuarea vaccinului nu sunt condiţionate de vizitarea Castelului Corvinilor.

Centrul de la Castel va funcţiona în zilele de sâmbătă şi duminică, între orele 9,00 - 20,00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.