Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Castelul reginei Elisabeta a II-a, BLINDAT cu noi obstacole

Poliţia britanică a instalat marţi noi bariere în jurul castelului Windsor al reginei Elisabeta a II-a, la aproape o săptămână după ce un atacator a ucis patru oameni în apropierea Parlamentului, în centrul Londrei, informează Reuters, conform agerpres.

Aceste măsuri au fost decise în urma unei revizuiri a situaţiei de securitate la cel mai vechi şi mai mare castel nelocuit din lume, situat la circa 32 de kilometri vest de capitală, a precizat poliţia.

Ce spune soţia teroristului din Londra despre atrocităţile comise la Westminster

Peste 1,3 milioane de turişti vizitează Castelul Windsor în fiecare an, iar potrivit poliţiei noile bariere reprezintă o măsură suplimentară de protecţie faţă de restricţiile de circulaţie uzuale.

"Nu există informaţii care să indice o ameninţare specifică referitor la castel, dar recentele evenimente de la Westminster arată clar necesitatea introducerii de noi măsuri de securitate", a subliniat Dave Hardcastle, responsabil al poliţiei locale din Thames Valley.

Poliţia consideră că este "adecvat şi necesar să fie luate măsuri suplimentare de securitate pentru a proteja şi susţine publicul şi Schimbarea gărzii", a menţionat acesta, referindu-se la ceremonia de schimbare a gărzii care are loc cu regularitate la Windsor şi este unul din momentele cele mai aşteptate de turişti.

ALERTĂ - Mai mulţi turişti români sunt BLOCAŢI în Mexic de mai bine de 24 de ore

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.