Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Căşti audio contrafăcute în valoare de 11 milioane lei, depistate într-un container sosit în portul maritim

casti muzica

Căşti audio susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 11 milioane de lei, importate din China de o firmă din judeţul Ilfov, au fost depistate de autorităţi într-un container sosit în Portul Constanţa, a informat, vineri, Garda de Coastă, potrivit Agerpres.

În container erau mai multe baxuri cu peste 12.000 de căşti audio.

"În data de 20 ianuarie, o echipă comună formată din poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanta Sud Agigea a efectuat controlului fizic asupra unui container sosit din China, încărcat cu căşti audio, ce avea ca destinatar o societate comercială de pe raza judeţului Ilfov.

Citește și: PEDEAPSĂ DURĂ cerută de procurorii DNA în cazul ex-secretarului de stat Mihnea Costoiu

În urma verificărilor amănunţite s-a constatat faptul că în interiorul containerului se aflau mai multe baxuri ce conţineau un număr total de 12.440 de căşti audio, produse care sunt susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute", se arată într-un comunicat de presă transmis de Garda de Coastă.

Potrivit sursei citate, bunurile în cauză, cu o valoare de aproximativ 11 milioane lei, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea expertizării şi continuării cercetărilor.

Totodată, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, la finalizare urmând să fie luate măsurile legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.