Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Câştigătorul premiului de peste 14 milioane de lei de la Loto 6/49 și-a ridicat premiiul: A aflat de la TV că el este norocosul

Linkdin
loto premiu

Câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 de joi, 3 iunie 2021, în valoare de 14,307 milioane de lei (peste 2,9 milioane de euro) s-a prezentat vineri la sediul central al Loteriei Române, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

"Jocul periodic la Loteria Română chiar poate aduce câştiguri consistente. Nu va pierdeţi încrederea în câştigurile Loteriei. Eu am jucat şi am câştigat", este mesajul câştigătorului către toţi jucătorii la loto.

Potrivit unui comunicat remis AGERPRES, posesorul biletului norocos este dintr-o localitate din judeţul Alba, are în jur de 50 de ani, este o persoană modestă şi un familist convins. După cum a declarat, joacă constant la Loto 6/49, în Blaj, de aproximativ doi ani.

Acesta joacă întotdeauna o singură variantă simplă la Loto 6/49, iar numerele jucate nu au nicio semnificaţie personală, fiind alese de fiecare dată la întâmplare.

"A aflat că a câştigat marele premiu la Loto 6/49 urmărind, ca de fiecare dată, în zilele de joi şi duminică, tragerile loto care sunt difuzate în direct pe postul de televiziune România TV, în cadrul emisiunii Românii au Noroc. După cum a mărturisit, primul gând, când a realizat că a câştigat marele premiu, a fost că îşi va putea ajuta familia. A declarat că va continua să joace ca şi până acum şi că speră să mai câştige şi alte premii mari. Câştigătorul nu a dorit să-şi facă publică identitatea", se mai spune în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.