Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cât a investit SerraSoftware în noua platformă online de training

it computer tehnologie

Serra Software, broker de soluţii software de tip ERP destinate unui management mai eficient al afacerilor, a finalizat recent o investiţie totală de circa 40.000 de euro pentru dezvoltarea unei platforme online de training numită trainingsoft1.ro şi pentru obţinerea a două certificări ISO, care atestă calitatea serviciilor livrate, potrivit Agerpres.

În prezent, pe platforma online de training sunt disponibile peste 60 de tutoriale video, care explică funcţionalităţi ale produsului software de tip ERP Soft1. Platforma online de training este destinată în mod special celor peste 3.000 de utilizatori de Soft1, care există la ora actuală în România.

Citește și: Familia Alexandrei a luat decizia! Anunț facut de Alexandru Cumpănașu

Serra Software este cel mai mare partener local al grecilor de la SoftOne Technologies, iar compania a devenit anul trecut şi partener certificat, distribuitor şi implementator al produsului ERP SAP Business One, în urma unor investiţii totale de peste 300.000 de euro.

"Avem peste 10 ani de experienţă în implementarea Soft1 în România şi am decis să lansăm această platformă pentru a ajuta toţi utilizatorii acestei soluţii de business. Vrem să le uşurăm munca de zi cu zi şi să le dăm posibilitatea de a găsi într-un singur loc răspunsuri la întrebările pe care le au. Prin trainingsoft1.ro, vor fi acoperite toate nevoile utilizatorilor de Soft1, aflaţi la primele două niveluri de învăţare", a declarat Călin Vlad, directorul general al Serra Software.

Citește și: Rareș Bogdan a răbufnit: Cu ăștia nu se mai poate, desființați și reînființați, dar reangajați doar unii

Serra Software a investit peste 30.000 de euro în platforma de training, pe care va continua să ofere conţinut nou şi în perioada următoare, compania intenţionând să ajungă la peste 250 de tutoriale video. De asemenea, tot pe această platformă, Serra Software anunţă şi cursurile offline, pe care le susţin trainerii săi pentru companiile interesate. Toţi banii investiţi în trainingsoft1.ro provin din sursele proprii ale organizaţiei.

Serra Software a investit alţi circa 6.000 de euro pentru a obţine două certificări ISO, acestea reprezentând o garanţie pentru clienţii săi că furnizează servicii de calitate înaltă. Aproximativ 70% din sumă a provenit din fonduri UE, accesate de companie.

"Certificările ISO sunt recunoscute peste tot în lume şi ele arată că organizaţia noastră are proceduri standardizate şi transparente şi, mai ales, că suntem preocupaţi să investim în creşterea continuă a calităţii serviciilor pe care le prestăm către clienţi", a mai spus directorul general al Serra Software.

Serra Software a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de peste 700.000 de euro şi are în prezent o echipă de 24 de angajaţi, care lucrează în cele două birouri ale sale, din Bucureşti şi Braşov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.