Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cât câștigă un preot de Bobotează - Suma considerabilă strânsă de la enoriași

Inquam Photos / Octav Ganea
boboteaza

Un preot ajuns în ziua de Sfântul Ion în redacția Profit a mărturisit că deși este greu să meargă prin frig cu Boboteaza la enoriași, recompensa este una pe măsură, informează stirile protv.

Potrivit acestuia, un preot „norocos” poate adună în doar 2 - 3 zile până la 2.500 - 3.000 de euro pentru parohiile mici sau medii.

Lovitură dură încasată de Jandarmerie - Parchetul DESFIINȚEAZĂ acuzațiile la adresa unor participanți la protestul din 10 august

”Preoţii nu cer nimic, oamenii ne dau cât îi lasă inima. Cei cu nume de sfânt dau mai mult, alţii ne dau şi carne, cârnaţi sau sticle cu băutură.. Încă nu am făcut un calcul exact, dar în ziua de Sf. Vasile şi de Bobotează cred că am strâns undeva la 3500 Euro. Poate vi se pare mult, dar să ştiţi că aşa mai compensăm şi noi veniturile mici de peste an”, a declarat C. I, preot la o parohie din Argeş, conform profit.ro.

Întrebat dacă pentru aceste sume emite vreo chitanţă sau alt tip de document acesta a spus că nu are cum atât timp cât aceste sume sunt donaţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.