Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cât câștigă Adelina Pestrițu într-o singură lună

adelina pestritu

Unul dintre cei mai cunoscuți influenceri români, Adelina Pestrițu, a vorbit în emisiunea La cină, de la Digi 24, despre ce presupune această ocupație. Adelina Pestrițu traiește astăzi din fotografiile și filmulețele pe care le face și le postează pe internet. Ce presupune asta, câtă muncă depune, cât se câștigă, dacă este un job full time care vine la pachet cu un nivel ridicat de ură a explicat Adelina în emisiunea La cină, cu Ionela Năstase și Adi Hădean!

“În America, este deja o meserie în toată regula. Oamenii s-au obișnuit cu acest titlu, acest statut de influencer. În România e mai greu de implementat, dar eu mi-am pus speranța că oamenii, la un moment dat, vor înțelege. De foarte multe ori este greu și să le explic tinerilor ce înseamnă un influencer. Vin la mi e și mă întreabă: bun, dar tu ce meserie ai? Din ce câștigi bani? Ce faci tu toată ziua? Doar poze și filmări, asta e job-ul tău? Deși pare ceva super simplu și la îndemâna oricui, nu este. Mi-ar plăcea, la un moment dat, să lansez o provocare cuiva în spațiul online - să ia o zi din viața mea fix exact așa cum este ea; să vedem dacă se descurcă și care sunt rezultatele. (...) Nu există concedii, nu există vacanțe, nu există salariu fix, nu există bonuri de masă și nu excistă să te învoiești de la muncă” - a declarat Adelina.

În plus, frumoasa brunetă a vorbit și despre cât se poate câștiga din meseria de influencer. La comentariul moderatoarei Ionela Năstase - “Tu poți câștiga luna asta 10.000 de euro, luna viitoare 200.000 de euro și în a treia lună ai putea să nu câștigi nimic...”, Adelina a răspuns: Sigur, da! Pot fi astfel de oscilații și au fost de-a lungul timpului. Tocmai de aceea spun că nu este un salariu fix și implicarea ta te face să câștigi mai mulți bani”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.