Deputații schimbă bucătarul, dar tot pe prețuri mici. Pe e-licitatie.ro, Camera Deputaţilor a publicat un anunţ privind concesionarea serviciilor de alimentaţie publică pentru restaurantul „Salon Brâncovenesc” de la nivelul S1, pentru bufetul de la nivelul 1M, pentru bufetul 1 de la nivelul 2 şi pentru bufetul de la nivelul 3, scrie impact.ro.
Potrivit anunțului, perioada de concesionare este de 24 luni, cu posibilitate de prelungire cu încă 12 luni, iar valoarea estimată este între 14.074.570 de lei şi 21.088.588 lei (fără TVA).
Criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate – preţ, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 22 august.
De la viitorul concesionar, deputații doresc ca acesta să asigure servirea mesei luni-joi, între intervalul 11.00 – 16.00 și vineri, între 11.00 – 14.00 pentru un grup țintă de circa 2.000 de persoane, angajați din Camera Deputaților sau vizitatori și să poată extinde, la cerere, acest program, în caz că există solicitări pentru simpozioane, cocktailuri, alte evenimente de acest tip. Pentru cele trei bufete, să pregătească zilnic și să prezinte listele cu prețurile și gramajele pentru băuturi, sendvișuri, cafea, ceai, scrie RomâniaTV.
La salarii mari, preturi mici
Cerințele pentru cantină sunt unele care românul de rând nici nu visează. La parlamentari se poate. salarii cât mai mari, prețuri cât mai mici.
Iată variantele solicitate:
„1) două variante de meniuri economice (cu maxim două repetări pe săptămână), la prețul de maxim 20 lei cu TVA/meniu care vor cuprinde fel principal + garnitură;
2) două variante de meniu office compuse din două feluri de mâncare (felul 1 + felul 2) + desert, la un preț maxim de 24 lei cu TVA/meniu:
a) felul 1 (min. 350 ml): supe, ciorbe, borșuri, aperitive calde și altele asemenea;
b) felul 2: fripturi/șnițele (min. 120 gr.), mâncăruri scăzute (min. 150 gr.) împreună cu garnituri (min. 200 gr.) și salate (min. 120 gr.) și altele asemenea + chiflă/pâine (min. 30 gr.);
c) desert (min. 100 gr.): fruct, prăjitură, înghețată, etc.
3) un meniu vegetarian/vegan;
4) un meniu diversificat care să includă și alte feluri de mâncare și desert, altele decât cele din meniurile prezentate mai sus”, se arată în caietul de sarcini.
Comentează