Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cât de bine funcționează Schengen în România! Poliţiştii de frontieră arădeni au prins peste 20 de migranți care au încercat să treacă ilegal frontiera

Keystone / Martial Trezzini
migranti elvetia

Poliţiştii de frontieră arădeni au prins 24 de migranţi din Bangladesh, Egipt, Maroc şi India care au încercat să treacă ilegal frontiera în Spaţiul Schengen, ascunşi în două autoutilitare, în locuri special amenajate în acest sens. Întrebarea este de ce îi prindem la granița cu Ungaria, la granița cu Schengen? Pe unde au intrat? Oare în România funcționează cu adevărat Schengen? 

Vehiculele au fost verificate la ieşirea din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II şi erau conduse de şoferi români, conform Agerpres.

"Şoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, textile pentru societăţi comerciale din ţări europene. În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit al celor două mijloace de transport. Astfel, au fost descoperiţi, ascunşi în locuri special amenajate, în partea din faţă a compartimentului marfă (perete dublu), în total 24 de cetăţeni străini", a informat, joi, Poliţia de Frontieră Arad.

În urma verificărilor, s-a stabilit că străinii sunt veniţi din Bangladesh, Egipt, Maroc şi India. Ei au vârste cuprinse între 19 şi 49 de ani şi au intrat legal în ţara noastră în baza documentelor personale.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră fac cercetări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.