DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Cât de periculos este vorbitul la telefon în exces

telefon

Este un lucru demonstrat științific că activitatea electromagnetică influențează în mod direct câmpurile energetice ale organismului uman. Când așezi o bucată de oțel în interiorul unui câmp magnetic, va deveni magnet. Așa se întâmplă și cu oamenii care sunt plasați în mijlocul câmpului magnetic al pământului, relatează clicksanatate.

Este un lucru demonstrat științific că activitatea electromagnetică influențează în mod direct câmpurile energetice ale organismului uman. Când așezi o bucată de oțel în interiorul unui câmp magnetic, va deveni magnet. Așa se întâmplă și cu oamenii care sunt plasați în mijlocul câmpului magnetic al pământului.

Astfel că, energia umană este influențată de amplitudinea câmpului magnetic, dar și de frecvența pulsatorie. Câmpul terestru pulsează la o frecvență de 1-30 de hertzi, iar puterea maximă a câmpului este de 7-10 Hz. Asta este frecvența la care creierul uman funcționează în condiții umane. Impactul câmpurilor electromagnetice și al microundelor, naturale sau artificiale, asupra sănătății și energiei este recunoscut și de știință.

Cât de periculos este vorbitul la telefon în exces – crește incidența sindromului Down și a tulburărilor de comportament

Astfel că, s-au format imense rețele de câmpuri electromagnetice, care străbat pământul, acestea fiind mult mai puternice decât pulsul subsonic al pământului. Însă frecvența la care operează sistemele electrice, semnalele radio și TV, transmisiile de microunde nu există în mod normal în natură, iar acest fapt provoacă tulburări energetice umane.

Studii mai vechi din America făcute pe incidența sindromului Down, au descoperit că în orașul Vernon, New Jersey, orașul cu cel mai mare număr de transmițătoare cu microunde din țară, incidența malformațiilor cauzate de afectarea fătului sau părinților și incidența sindromului Down este cu 100% mai mare decât la nivel național.

Liniile electrice obișnuite de înaltă tensiune și transformatoarele lucrează la frecvențe de 50 de Hz în Europa și 60 de Hz în America. Studii realizate în SUA au demonstrat că efectele câmpurilor emise de liniile obișnuite asupra organismului uman sunt foarte îngrijorătoare: cancerele survenite la copii cresc în apropierea liniilor de înaltă tensiune, de asemenea și tulburările comportamentale și dificultățile de învățare, tumorile cerebrale sunt mult mai des întâlnite în rândul muncitorilor expuși zilnic unui câmp magnetic.

Cât de periculos este vorbitul la telefon în exces – cresc cazurile de psihoze maniaco-depresive și a sinuciderilor

Mai mult, s-a constat o creștere a sinuciderilor în rândul tinerilor de 15-19 ani în zonele din imediata apropiere a liniilor de înaltă tensiune, iar psihozele maniaco-depresive au crescut considerabil de când lumea modernă a început să se uite la televizor, să folosească aparatele electrocasnice, să folosească telefoane fără fir și alte aparate care pot intoxica organismul.

În general, nu suntem atenționați de pericolele care există dacă ne expunem undelor cu microunde sau telefoanelor. Dacă nu putem sta departe de câmpurile magnetice din afara casei noastre, măcar acolo unde putem controla expunerea, ar trebui să fim mai responsabili și să o facem. Folosirea atât de intensă a telefoanelor mobile nu este, de cele mai multe ori, atât de necesară. Cei care au posibilitatea să se lipsească de vorbitul la telefon în exces, ar trebui să profite și să devină mai conștienți de pericolele la care se expun.

Telefoanele, precum și jucăriile cu telecomandă nu trebuie folosite în exces și nici lăsate în preajma copiilor. Riscul de leucemie, tumori cerebrale și tulburări de comportament cresc la expunerea electromagnetismului radio.

Citește mai multe AICI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.