Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cât de stresantă este pentru liberali campania electorală? (opinie)

stres

Candidatul PNL pentru primăria Corbeanca a fost căutat cu scafandrii și găsit mahmur în cimitirul localității.

Ne imaginăm cu toții că o campanie electorală poate fi stresantă pentru un candidat. Acesta trebuie să lucreze la programul electoral, să participe la evenimente, să se întâlnească cu cetățenii etc..

Se pare că pentru candidatul PNL  la primăria din comuna ilfoveană Corbeanca acest lucru a fost prea mult. Cu toată experiența sa în alegeri, fiind fost primar al localității și actual vice, omul a clacat. Acesta a lăsat ieri un bilet de adio în biroul primăriei și a plecat ... la băut. Biletul a fost găsit de fiul acestuia care a alertat autoritățile.

Timp de mai multe ore polițiștii, sătenii și pompierii l-au căutat în toată comuna cu speranța că îl vor găsi încă în viață. După șase ore s-a apelat și la scafandrii ISU care au căutat trupul neînsufleți al candidatului PNL, dar acesta nu a fost de găsit.

Spre seară, domnul viceprimar a apărut singur, cu hainele murdare și părul în dezordine și a spus polițiștilor că a adormit în cimitirul din localitate, într-o tufă. Acum, cu disparația candidatului PNL elucidată mai rămâne o singură problemă, cine va plăti pentru toată acțiunea autorităților, viceprimarul, primăria sau partidul?

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.