Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Boboc, preşedintele PNL Brăila: 'Guvernul a aprobat alocarea a 127 milioane lei pentru amenajarea Portului Brăila'

catalin boboc

Preşedintele PNL Brăila, Cătălin Boboc, a declarat vineri, în conferinţă de presă, că Guvernul a alocat 127 milioane lei pentru amenajarea Portului Brăila, modernizare care va duce la creşterea facilităţilor de operare portuară.

"Sunt bani care vor fi investiţi de către Guvernul României în Portul Brăila, pentru că infrastructura care se creează în această zonă va trebui să fie integrată în infrastructura de transport rutier, în cea de transport naval. Această sumă, care nu e mică deloc, va creşte facilităţile, capacitatea de operare portuară din Brăila, ceea ce este foarte importat. Noi ştim cu toţii că ne lăudăm că am fost un port, poate cel mai mare port de la Dunăre, dar din păcate, în ultimii ani, nu s-au petrecut foarte multe lucruri pe această zonă şi iată că lucrurile se vor mişca şi în această direcţie", a declarat Boboc, potrivit AGERPRES.

Pandemia forțează băncile centrale ale lumii: au început să vândă aur, pentru prima dată în ultimul deceniu

Potrivit Hotărârii de Guvern nr. 894/2020, pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii "Port Brăila - Lucrări de infrastructură portuară a sectorului portuar din Incinta Bazin Docuri", finanţarea obiectivului de investiţii se realizează din fonduri externe nerambursabile, prin Programul operaţional Infrastructură mare 2014 - 2020 şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, în limita sumelor aprobate anual cu această destinaţie, conform programelor de investiţii publice aprobate potrivit legii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.