Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Botezatu a dat verdictul în concursul mușchilor expuși la vaccinare: Finaliștii, Klaus Iohannis și premierul Greciei (Galerie foto)

Catalin Botezatu 2

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a dat verdictul în „războiul mușchilor” expuși la vaccinare. Ctălin Botezatu a analizat în direct la Realitatea Plus forma fizică a politicienilor care s-au vaccinat, lăsând cu această ocazie să se vadă părți ale corpurilor lor. Finaliștii pentru titlul de „cel mai bine bărbat” au fost președintele Klaus Iohannis și premierul Greciei Kyriakos Mitsotakis. Nu doar cei mai arătoși dintre liderii politici care s-au vaccinat au fost analizați de creatorul de modă, ci și cei mai inventivi. Sorin Cîmpeanu a fost ținta criticilor lui Botezatu, pentru cămașa cu orificiu pentru vaccinare, pe care acesta a descris-o „puțin cam penibilă”.

Citește și: Ilie Năstase a răbufnit după ce s-a scris că e în pragul falimentului:  Numai proștii spun asta

„Președintele, este bine, bine de tot credeți-mă. Se vede că acolo este lucrat mult. Domnul președinte stă foarte bine se vede că se întreține făcând sport. Stă destul de bine și premierul elen, dar nu se compară cu domnul Klaus Iohannis. În schimb ceea ce am apreciat la primul ministru al Greciei este simplitatea. Când și-a dezgolit bustul a lăsat să se vadă acea cruciuliță atârnată, simplă pe un șnur. Nu lanț de aur, nu alte bijuterii, foarte modest, lucru care mi-a plăcut foarte mult”, a comentat Cătălin Botezatu.

Citește și: Anunțul Ministrului Sănătății! Încep demiterile: Vor exista schimbări peste tot

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.