Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Cherecheş a luat o DECIZIE RADICALĂ: Primarul a anunțat că RENUNȚĂ

arhiva personala
Catalin Chereches

Coaliţia pentru Baia Mare, formată în urma unei alianţe de partide în momentul alegerilor locale din iunie 2106, îşi va alege noua structură de conducere în cadrul unei Adunări Generale, în urma comunicării la sfârşitul anului 2016 a retragerii din Coaliţie al primarului ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, potrivit unui comunicat de presă.

Potrivit comunicatului, ordinea de zi a Adunării Generale a Coaliţiei pentru Baia Mare va cuprinde subiecte referitoare la evaluarea activităţii consilierilor locali care fac parte din alianţă, ai celor judeţeni precum şi a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, Doru Ioan Dăncuş, dar şi a viceprimarului cu atribuţii de primar interimar, Marinel Rob.

Citește și: Michelle Obama a ajuns la mâna unei românce: Cine e și ce i-a dat

De asemenea, în cadrul întâlnirii vor fi discutate şi aspecte legate de stabilirea programului de acţiune pentru anul 2017, dar şi acordarea sprijinului politic, prin vot, pentru viceprimarul cu atribuţii de primar interimar sau luarea în calcul a deciziei ca aleşii băimăreni care reprezintă Coaliţia pentru Baia Mare să intre în opoziţie în cadrul Consiliului Local Baia Mare.

Adunarea Generală a Coaliţiei pentru Baia Mare va avea loc în data de 27 ianuarie 2017. Coaliţia este formată în urma unei alianţe politice din PNŢCD, UNPR, Forumul Democrat German şi PNL.

Citește și: Kim Kardashian, mărturie la poliție: Eram în halat, DEZBRĂCATĂ pe dedesubt și m-au împins pe pat

Coaliţia pentru Baia Mare a susţinut la alegerile locale din iunie 2106 candidatura lui Cătălin Cherecheş, care înaintea începerii campaniei electorale a fost reţinut de procurii DNA pentru o presupusă mită pe care ar fi primit-o în biroul său. Aflat sub control judiciar, Cherecheş a anunţat într-o conferinţă de presă în luna decembrie că intenţionează să preia conducerea coaliţiei, dar a şi criticat în termeni duri activitatea primarului interimar al municipiului Baia Mare, Marinel Rob, care e membru al coaliţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.