Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Cherecheș, plin de sânge, prins de poliția germană

catalin chereches bataie politisti

Primarul fugar de Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost depistat și capturat de poliția germană în baza mandatului internațional de arestare emis de autoritățile române după ce edilul s-a sustras executării pedepsei emise de Curtea de Apel Cluj - 5 ani de pușcărie cu executare și interzicerea unor drepturi în urma unui dosar instrumentat de DNA pentru acuzații de corupție (primire și dare de mită).

Vezi și: FOTO - Primele imagini cu fuga lui Cherecheș: la 4 dimineața, cu glugă pe cap, primarul pleacă prin spatele casei

La momentul arestării acesta s-a opus violent și a fost nevoie ca polițiștii bavarezi să folosească forța pentru imobilizarea sa. De aceea acesta a fost fotografiat imediat după arestare cu fața tumefiată și plină de sânge, multiple echimoze la nivelul feței și deranj total vestimentar.

Potrivit surselor stiripesurse.ro el fusese depistat încă de seara trecută în Landul Bavaria (sudul Germaniei) și ținut sub observație până la primirea confirmării din România că el este individul căutat.

Cătălin Cherecheș și-a dat seama că este filat și împreună cu o mătușă au încercat să păcălească poliția și să scape de filaj conducând inclusiv cu peste 200 km/h pe autostradă. Au oprit în gara din Ausgburg încercând să scape de mașina în care erau și să se urce într-un taxi. Nu au reușit. A fost prins și încătușat.

content-image

”În seara de 28 noiembrie 2023, în urma cooperării poliţieneşti internaţionale şi a schimbului de date şi informaţii, dintre Poliţia Română şi autorităţile din Germania, Ungaria, Austria şi Italia, a fost localizat, depistat şi reţinut, de către poliţiştii bavarezi şi BKA, în Augsburg, un bărbat, de 45 de ani, din Baia Mare, urmărit internaţional”, anunţă, marţi seară, Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că acesta a fost depistat de partenerii externi, pe baza informaţiilor oferite de Poliţia Română.

Bărbatul prins în Germania este Cătălin Cherecheş, primarul din Baia Mare, pe numele căruia instanţa a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 5 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată.

”În continuare, se derulează activităţi procedurale specifice, pentru aducerea bărbatului în ţară”, au mai transmis poliţiştii.

Cherecheş a ieşit din ţară pe la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, vineri, la ora 7.49, înainte de pronunţarea sentinţei, sub identitatea unei rude.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.