Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Drulă a PUS PICIORUL în prag: i-a cerut OMOLOGULUI său maghiar REZOLVAREA problemei care îi IRITĂ pe români

Ministrul Transporturilor Cătălin Drulă a avut joi o întrevedere cu ministrul Afacerilor Externe şi Comerţului Exterior al Ungariei Péter Szijjártó. Cei doi au discutat despre proiectele de investiţii în infrastructură rutieră şi feroviară, transportul rutier, reducerea timpilor de aşteptare la frontieră pentru transportul feroviar, dar şi transportul pe Dunăre.

La întâlnire au mai participat László Mosoczi, ministru de stat pentru domeniul Transporturilor de la Ministerul Inovării şi Tehnologiei, precum şi Botond Zakonyi, ambasadorul Ungariei la Bucureşti, conform News.ro.

Citește și: CIRC Românii au RECLAMAT la Comisia Europeana LIBERALIZAREA pieței de electricitate

 

„În cadrul convorbirilor, oficialii au reliefat foarte buna colaborare între România şi Ungaria în domeniul transporturilor şi infrastructurii de transport, inclusiv în perioada caracterizată de pandemia de COVID-19. Totodată, oficialii guvernamentali au abordat teme de interes comun legate de colaborarea bilaterală în domeniul transporturilor şi infrastructurii de transport, cu accent deosebit pe proiectele de investiţii în infrastructură rutieră şi feroviară, transportul rutier, reducerea timpilor de aşteptare la frontieră pentru transportul feroviar, dar şi transportul pe Dunăre”, arată un comunicat de presă al Ministerului Dezvoltării.

De asemenea, a fost trecută în revistă şi cea de a VIII-a sesiune a Comisiei Mixte Guvernamentale de Cooperare Economică România – Ungaria, care este preconizată să se desfăşoare în prima parte a lunii aprilie 2021, la Budapesta, conform sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.