Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Drulă: Guvernul pesedisto-iohanist se bucură de scumpiri pentru că încasează taxe mai mari la buget

Inquam Photos
Catalin Drula

Preşedintele USR, Cătălin Drulă a declarat vineri, într-o conferinţă de presă Băile Felix, că reprezentanţii actualei guvernări "pun gaz pe focul inflaţiei" şi "se bucură de scumpiri" pentru că astfel "se încasează taxe mai mari la buget", informează Agerpres.

El a adăugat că se poate vorbi de un "guvern al nesimţirii care se lăfăie pe banii românilor" şi că USR este "ferm împotriva" politicilor inflaţioniste şi că "prioritatea zero" când va ajunge la guvernare va fi "oprirea scumpirilor".

"Cum vom ajunge la guvernare, asta va fi prioritatea zero: oprirea scumpirilor, stabilizarea preţurilor şi a valorii unui leu. Lupta noastră pentru 2024 este să scăpăm România de PSD şi PNL. Scumpiri, creşteri de preţuri, creşteri de rate, taxe şi impozite mai mari, asta livrează acest guvern. Vreau să vă spun că o fac intenţionat. Guvernul pesedisto-iohanist se bucură de scumpiri. Este un fapt, că prin aceste scumpiri se încasează taxe mai mari la buget, se finanţează această clientelă grasă de partid. Iar politicile guvernului actual sunt făcute tocmai ca preţurile să continue să crească, se pune gaz pe focul inflaţiei, altfel nu s-ar putea închide bugetul şi se finanţează această guvernare coruptă din scumpiri", a afirmat Cătălin Drulă.

„Anul 2024 este o oportunitate uriaşă pentru români. Patru rânduri de alegeri într-un singur an, este pentru prima dată după 1989 când avem toate alegerile într-un singur an. Avem europarlamentare, în luna mai, după care în toamnă, alegerile pentru primari, alegerile pentru Parlamentul României şi alegerile pentru preşedintele României. 2024 este şansa românilor de a scăpa de pesedismul iohannist. Pentru că ceea ce trăim în prezent este regimul pesedisto-iohannist; între aceste entităţi - PSD, PNL şi preşedintele statului, Klaus Iohanis - nu este nicio diferenţă. Sunt toţi o apă şi-un pământ şi şi-au dat mâna în acest regim corupt ale cărui consecinţe le trăim zi de zi", a mai spus Cătălin Drulă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.