Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Drulă îl critică dur pe Dacian Cioloș: ar fi o eroare strategică. Dă o mână de ajutor sistemului securisto-comunist

O eventuală demisie a lui Dacian Cioloș din USR ar fi o chestiune lipsită de sens, declară la RFI președintele interimar al formațiunii, Cătălin Drulă.

Cătălin Drulă și-a anunțat candidatura la Congresul USR.

„Eu cred că avem o misiune extraordinar de importantă. Toată clasa politică veche s-a reunit în acest bloc mare care duce România către faliment și în partea cealaltă avem USR, alternativa liberală democrată, responsabilă, de guvernare profesionistă, suntem Opoziția în România, în prezent și avem muncă de făcut până în 2024, avem foarte multe proiecte. Chiar ieri am demarat un proiect, în care vom merge și vom vorbi direct cu românii, din ușă în ușă, exact despre aceste probleme economice, avem departament de politici publice, avem opoziția pe care o facem pe toate fronturile în Parlament”, spune Drulă, informează Mediafax.

Pe de altă parte, el comentează posibila demisia a lui Dacian Cioloș din USR, scenariu vehiculat în ultima vreme.

„E o chestiune lipsită de sens. În momentul de față, toate energiile ar trebui să se coaguleze în acest proiect, care este casa bună a tuturor celor care vor să construiască o alternativă liberală, democratică, profesionistă, în România. Să pleci acum, pe modelul ăsta al foștilor lideri care pe sfârșit de carieră își mai fac un proiect de vanitate și practic să dai o mână de ajutor acestui sistem securisto-socialist este o eroare strategică majoră, după părerea mea, dar fiecare răspunde pentru acțiunile sale politice”, conchide liderul interimar al USR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.