Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Drulă îl susține pe Nicuşor Dan pentru un nou mandat la Primăria Capitalei: Cred că e favorit. Candidatura Gabrielei Firea mi s-ar părea o sfidare

usr.ro
Catalin-Drula

Cătălin Drulă îl susține pe Nicuşor Dan pentru un nou mandat la Primăria Capitalei: Cred că e favorit. Candidatura Gabrielei Firea mi s-ar părea o sfidare

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, este de părere că o nouă candidatură a Gabrielei Firea la Primăria Capitalei ar reprezenta ”o sfidare” la adresa bucureştenilor şi că electoratul ar respinge o astfel de soluţie. Drulă afirmă că primarul în funcţie este favorit în cursa electorală pentru un nou mandat şi că USR va decide în forurile sale dacă îl va susţine din nou pe Nicuşor Dan pentru funcţia de primar general, anun'[ news.ro.

”Mi s-ar părea o sfidare grozavă din partea PSD-ului sau din partea cui o candida. Mi s-ar părea o sfidare, eu cred că bucureştenii vor respinge o astfel de candidatură”, a afirmat Cătălin Drulă, miercuri seară, la Prima News, întrebat dacă în opinia sa cariera politică a Gabrielei Firea s-a încheiat în urma scandalului privind azilele de bătrâni din judeţul Ilfov.

De asemenea, întrebat dacă Nicuşor Dan este favorit în cursa electorală pentru al doilea mandat de primar general al Capitalei, liderul USR a răspuns: ”Primarul în funcţie în general este favorit şi cred că da”.

Drulă nu a dat un răspuns clar în ceea ce priveşte eventuala susţinere a USR faţă de Nicuşor Dan la scrutinul local de anul viitor.

”Am spus-o de nenumărate ori că susţinem o soluţie în continuare de dreapta, pentru Bucureşti. Care să aibă această grijă faţă de banul public, să ducă proiecte la îndeplinire. Avem un parteneriat cu Nicuşor Dan, îl susţinem în prezent, nu am intrat încă în campanie electorală, pentru alegeri, o să luăm decizia în partid”, a mai afirmat Cătălin Drulă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.