Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Drulă lansează în plenul Camerei Deputaților o serie de critici la adresa ministrului transporturilor

cdep.ro

Deputatul USR Cătălin Drulă a declarat, luni, la dezbaterea moţiunii simple privind transporturile, că ministrul Lucian Şova nu ştie bine domeniul şi l-a îndemnat să lase "locul liber", informează Agerpres.

"Domnule ministru, a fost greu de ascultat discursul dvs revanşard şi primul pas când ceva merge rău este să recunoşti că ai o problemă. Nu pare că aţi ajuns acolo", i-a spus Drulă ministrului Transporturilor, Lucian Şova, la dezbaterea, în plenul Camerei Deputaţilor, a moţiunii simple intitulate "Ministerul Transporturilor sub PSD este Ministerul Anti-Autostrăzi", iniţiată de Uniunea Salvaţi România.

Acesta a spus că românii sunt supăraţi că lucrurile nu merg bine.

Vezi și: În plină criză a legilor justiției, Rovana Plumb scoate la înaintare noul sistem informatic, din bani europeni. Cum vor arăta noile acte de stare civilă

"În rest, discursul dvs este plin de minciuni, de inexactităţi, de a evita problemele spinoase. Aţi vorbit că toate proiectele sunt deblocate, exproprierile realizate. Vă dau câteva exemple unde nu sunt făcute exproprierile: pasajul Domneşti, breteaua de la Holdea, Nodul Sebeş, cei 6 km Cormanic - Braşov", a adăugat Drulă.

El i-a mai transmis ministrului că referirile sale la "supervizare" arată că nu ştie domeniul.

"Întrebările dvs de ce să lansăm o licitaţie pentru supervizare reprezintă un semn clar că nu ştiţi cum se mănâncă domeniul acesta. În momentul în care semnezi un contract trebuie să ai şi celelalte contracte necesare semnate pentru cei care fac exproprierile, cei care fac consultanţă, alocările de utilităţi. Dacă nu, mai stai un an. (...) Dvs nu ştiţi bine domeniul. (...) Lăsaţi locul liber, nu vă pricepeţi la acest domeniu, sunteţi depăşit de minister sau dvs, dragi colegi, scutiţi-l pe dl Şova şi România de povara asta", a adăugat Cătălin Drulă.

Votul la moţiunea simplă este programat pentru miercuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.