Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Drulă, reacție după ce Dumitru Buzatu a fost prins în timp ce lua şpagă: O mică picătură din marele jaf pesedisto-penelist

USR
Catalin Drula

C[t[lin Drulă, reacție după ce Dumitru Buzatu a fost prins în timp ce lua şpagă: O mică picătură din marele jaf pesedisto-penelist

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că mita de 1,25 de milioane de lei primită de şeful Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, reprezintă "o mică picătură din marele jaf pesedisto-penelist" şi că astfel de "şpăgi sunt finanţate" din taxele românilor.

"Baronul PSD-ist Buzatu, prins de DNA în timp ce lua şpagă 1,25 milioane de lei. E o mică picătură din marele jaf pesedisto-penelist. Aceste şpăgi sunt finanţate fix din taxele românilor. Cei care dau aceste şpăgi le recuperează din contractele plătite cu bani publici. Ei bine, pentru a finanţa acest jaf generalizat vine Ciolacu cu creşterile de taxe. Să nu uităm că doar cu sprijinul lui Iohannis şi al PNL pot face asta. Pentru că sunt tovarăşi în această hoţie", a scris liderul USR pe Facebook.

Procurorii DNA efectuează percheziţii, vineri seara, la locuinţa preşedintelui Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu

Acesta a fost prins în flagrant de procurorii anticorupţie, când primea 1,25 milioane de lei mită pentru a favoriza o firmă să obţină un contract, au precizat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Potrivit surselor citate, banii ar fi fost găsiţi de anchetatori în portbagajul maşinii lui Dumitru Buzatu, după ce acesta i-ar fi primit într-un restaurant.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri că va convoca sâmbătă, de urgenţă, Biroul Politic Naţional al partidului în format online şi va propune excluderea lui Dumitru Buzatu din PSD.

"Voi convoca mâine de urgenţă Biroul Politic Naţional în format online şi voi propune colegilor excluderea domnului Dumitru Buzatu din partid. Am spus întotdeauna că în mandatul meu toleranţa pentru faptele de corupţie este ZERO! Iar cei care nu înţeleg acest lucru nu au ce căuta în PSD", a scris Ciolacu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.