Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Drulă (USR): 'Nicolae Ciucă are o pensie de 43.000 de euro pe an, la 55 de ani împliniţi, peste salariul pe care îl primeşte ca premier!'

Inquam Photos/ George Călin
Catalin Drula

Liderul USR Cătălin Drulă a declarat, miercuri, în emisiunea Talk News de la Prima News TV, că luni vor depune în Parlament un proiect de lege prin care torţionarii comunişti să nu mai beneficieze de pensie specială, el precizând că de opt ori este mai mare pensia specială decât pensia contributivă, relatează News.ro.

”E grav că există aceste diferenţe, de opt ori este mai mare pensia specială decât pensia contributivă. De altfel, un pensionar celebru cu pensie specială este chiar domnul Nicolae Ciucă, are o pensie de 43.000 de euro pe an, la 55 de ani împliniţi, peste salariul pe care îl primeşte ca premier”, a spus preşedintele USR.

Cătălin Drulă a precizat că USR a lansat o campanie, intitulată Stop pensiilor speciale, prin care îşi propun să arate românilor că această guvernare este în interesul specialilor.

”Luni, depunem proiect de lege prin care torţionarii comunişti să nu mai beneficieze de pensie specială. Aceia care au condamnare definitivă în justiţie că au săvârşit crime împotriva umanităţii, ca lucrători ai securităţii”, a mai spus Cătălin Drulă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.