Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Harnagea, ex-director SIE, despre irlandezul care a pătruns în Parlament: 'Ca să escaladezi și să ajungi la balcon îți trebuie pregătire'

Facebook
Catalin Harnagea

Cetățeanul irlandez care a pătruns ilegal în clădirea Palatului Parlamentului este un turist turmentat sau un agent străin aflat în misiune? Fostul director SIE, Cătălin Harnagea, a răspuns ironic, la Antena 3, că irlandezul este „un turist mai informat”.

„Bine ca a ajuns la sala de arme, ca daca ajungea la sala de mese nu-l gasea nimeni pana dimineata. Combinatia asta cu alcool si cocaina vad ca face un om sa fie asa...Nici treaz daca esti, daca ai baut Coca Cola, nu poti sa escaladezi zidul Parlamentului si sa ajungi la 2 metri la un balcon. Adica trebuie sa fii pregatit (...) Da, în sfarsit, o fi fost un turist mai informat, asa”, a afirmat Harnagea. În opinia acestuia, „toată știrea se sparge în capul SPP”.

Un cetăţean irlandez aflat în stare de ebrietate a intrat în clădirea Palatului Parlamentului, în noaptea de duminică spre luni, după ce ar fi spart un geam, el fiind prins de jandarmii care asigură paza instituţiei.

"În dimineaţa de 27 decembrie, în jurul orei 4,00, jandarmii ce asigură paza interioară a Palatului Parlamentului au sesizat Secţia 17 Poliţie cu privire la faptul că au depistat, în interior, un cetăţean aflat în stare de ebrietate. Din primele verificări s-a stabilit că acesta ar fi pătruns în curte prin escaladarea gardului, iar, ulterior, ar fi spart un geam şi ar fi pătruns în clădire", a informat Poliţia Capitalei.

Bărbatul va fi cercetat în stare de libertate, după ce anterior fusese reţinut de Poliţiştii Capitalei.

"În cursul acestei zile, bărbatul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, magistratul dispunând continuarea cercetărilor cu inculpatul în stare de libertate. Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violarea sediului profesional şi distrugere", informează biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.