Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Ivan atac INCENDIAR la adresa Gabrielei Firea: A ridicat IPOCRIZIA la nivel de artă

www.facebook.com
catalin ivan

Europarlamentarul Cătălin Ivan lansează un atac surprinzător la adresa Gabrielei Firea, cea care a declanșat, la fel ca și Ivan, un război împotriva lui Liviu Dragnea. Ivan susține că Firea a ridicat ipocrizia la nivel de artă și este ultimul om care ar trebui să vobească despre mecanismul PSD de denigrare a oponenților lui Dragnea.

Citește și: VIDEO - Viorica Dăncilă o COMITE din nou: GAFĂ incredibilă a premierului

”Imi este greu sa cred ca Gabriela Firea va ramane in istorie cu ceva remarcabil facut in politica, si cu atat mai putin ca primar general al Capitalei, aceasta fiind insa o supozitie, o evaluare subiectiva, in mod cert insa va ramane in amintirea tuturor, si poate ca ar trebui sa devin obiect de studiu la facultatea de stiinte politice, felul in care a reusit sa ridice ipocrizia la nivel de arta suprema, in conditiile in care nu duceam deloc lipsa de ipocriti in politica romaneasca. 
Oricine poate verifica foarte usor declaratiile Gabrielei Firea cand conducea grupul de femei, acelasi de fiecare data, care sarea la gatul oricui il incomoda pe Liviu Dragnea. Acelasi mecanism pornit acum impotriva ei a fost folosit cu varf si indesat de Gabriela Firea pentru a-si face loc cat mai aproape de Dragnea. A fost o buna perioada de timp varful de lance al acestui mecanism pe care il blameaza
Deci, Gabriela, ce spui tu acum este foarte adevarat, o spun si eu de mai bine de patru ani, au spus-o si Ponta, Grindeanu, Tudose, Banicioiu, Tutuianu, Badalau, Ecaterina Andronescu si multi altii cand le-a venit randul. Dintre toti insa, tu esti chiar ultima care poate vorbi despre acest mecanism.”, arată Cătălin Ivan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.