Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Ivan, atac la Klaus Iohannis: A fost atomic doar în vacanțe / VIDEO

Foxcrawl
Catalin Ivan

Cătălin Ivan a afirmat, duminică, după ce Klaus Iohannis s-a catalogat ca fiind „un pompier atomic”, că poate șeful statului a fost atomic în vacanțe, însă la Cotroceni a părut doar „infatuat”.

Citește și: Liviu Pleșoianu, anunț în creierii nopții: NU își depune candidatura pentru alegerile prezidențiale

„O fi fost atomic în vacanță, dar în conferințele de presă, în pauzele dintre vacanțe când mai venea pe la Cotroceni nu mi s-a părut deloc atomic. Mi s-a părut doar infatuat”, a spus Cătălin Ivan, întrebat ce părere are despre afirmațiile făcute de Klaus Iohannis.

Prezidenţiabilul Partidului Alternativa pentru Demnitate Naţională a adăugat că ar fi o pierdere pentru România dacă în turul doi ar ajunge Viorica Dăncilă, Dan Barna sau Klaus Iohannis, susținând că nici măcar partidele lor nu i-ar vota, însă nu au de ales.

„Mă uit la primii trei în sondajele care apar în ultimul timp. Ar fi foarte trist pentru România, ar fi o pierdere pentru noi toți ca oricare dintre cei doi să ajungă în turul doi. Eu cred că românii nu sunt încântați de acele candidaturi. Știu mulți PSD-iști care nu ar vota-o pe Viorica Dăncilă, știu liberali care nu l-ar vota pe Klaus Iohannis, dar strâng din dinți și dau un vot că e susținut de PNL, iar în USR vedeți ce se întâmplă. Eu cred că e o șansă mare, e păcat că nu intră mai mulți în această cursă și nu avem o dezbatere mai profundă pe subiecte importante pentru români”, a adăugat Ivan.

Întrebat pe cine ar vota în turul doi dintre Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, Cătălin Ivan a răspuns: „Doamne ferește, niciunul. Sunt două pesonaje politice foarte cunoscute care sunt în funcție și care au arătat ce pot. Dacă votăm ce am mai votat vom ale altora, de afară, nu pe ale noastre”.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că e „un fel de pompier atomic care a prevenit să se prăbușească România”.

Reacția șefului statului a venit în contextul în care liderul USR Dan Barna l-a criticat, vineri, spunând despre acesta că a fost "un pompier pentru momentele când casa a luat foc și se prăbușea". Liderul USR a mai spus că dacă președintele Iohannis ar fi fost un "gospodar mai atent și diligent", nu se ajungea în astfel de situații.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.