Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Ivan, atac neașteptat la adresa lui Frans Timmermans: Prezintă doar o parte a adevărului

www.facebook.com
catalin ivan

Europarlamentarul Cătălin Ivan, unul dintre adversarii declarați ai lui Liviu Dragnea susține că prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a spus doar o parte din adevăr, în cadrul dezbaterii din comisia LIBE.

Citește și: Carmen Dan se DISTANȚEAZĂ de declarațiile lui Liviu Dragnea/DOCUMENT

”Declaratiile lui Timmermans de ieri ma obliga sa fac cateva comentarii. Despre ticalosia regimului Dragnea am tot vorbit si vom mai vorbi. La fel si despre incompetenta, impostura si coruptia care definesc orice actiune a partidului lui Dragnea din ultimul an si jumatate. 
Despre dubla masura a celor de la Bruxelles simt insa nevoia sa vorbesc acum. Pentru toti oficialii europeni, ce se intampla in fiecare stat membru este foarte bune cunoscut. Sentimentul dat de astfel de declaratii este ca unii oficiali europeni aleg sa reactioneze doar in anumite cazuri, doar in anumite momente, si cu intensitate diferita. Asa cum Dragnea este campion la manipularea opiniei publice folosind crampeie de adevar, la fel si Timmermans prezinta doar o parte a adevarului. Ce spune el este corect pana in punctul in care analiza lui se opreste brusc, fara sa faca referire la legile proaste date de Monica Macovei, de justitia aservita lui Traian Basescu, de abuzurile din justitie, de dosarele facute superficial, pe baza unor denunturi, fara nicio contributie a procurorului de caz, despre protocoalele secrete cu serviciile de informatii si asa mai departe. 
Pozitia lui Timmermans arata, din pacate, un evident partizanat politic si nu are cum sa ajute nici Romania, si nici Uniunea Europeana. Cred ca avem nevoie de un MCV pentru toate statele membre, iar discutiile despre justitie trebuie sa iasa din zona disputelor politice”, susține Cătălin Ivan, pe pagina personală de Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.