Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Ivan, atac neașteptat la președintele Consiliului European, după criticile aduse Vioricăi Dăncilă

www.facebook.com
catalin ivan

Europarlamentarul Cătălin Ivan lansează un atac neașteptat la adresa președintelui Consiliului European, Donald Tusk, cel care i-a spus Vioricăi Dăncilă că justiția o fac procurorii și judecătorii, nu politicienii. Ivan susține că Donald Tusk nu este credibil prin mesajul pe care îl transmite, atâta timp cât are dublă măsură și nu se comportă la fel și față de Viktor Orban, premierul Ungariei.

Citește și: SONDAJ Politico.eu - PSD este în scădere. PNL și ALDE sunt în creștere

”Poate sunt de modă veche, dar eu cred că judecătorii trebuie să decidă cine este vinovat sau nu, iar politicienii să fie măcar consecvenți, să nu se schimbe peste noapte, și să aibă aceeași măsură pentru toți, indiferent de interesele personale sau de partid. Sigur că îmi poate fi simpatic când îi zice lui Dăncilă lucruri pe care i le spunem și noi în țară. Pe de altă parte, același Tusk este coleg de familie politică în Partidul Popularilor Europeni cu nimeni altul decât Viktor Orban. Nu l-am auzit la fel de hotărât și principial în relația cu Ungaria lui Orban.

Credibilitatea mesajului este dată de cel care transmite mesajul respectiv. Deși are dreptate în ceea ce spune, Tusk nu este credibil, din păcate. Ipocrizia și dubla măsură a unor lideri europeni ca Tusk si Juncker dau apă la moară unora ca Dragnea, Orban și alții care-și justifică ticăloșiile împotriva propriilor popoare prin faptul că Bruxelles-ul este rău. N-o fi chiar așa de rău, dar sigur poate fi mult mai bun.”, scrie Cătălin Ivan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.