Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Ivan, dezvăluire BOMBĂ: acuzații GRELE la adresa lui Liviu Dragnea

Catalin Ivan - stirileprotv.ro

Europarlamentarul Cătălin Ivan publică un fragment din Codul de procedură fiscală prin care arată că oamenii protejați politic ar primi informații dinainte să intre în vizorul Oficiului pentru Spălarea Banilor. Ivan susține că acesta este motivul pentru care Liviu Dragnea a schimbat conducerea ANAF și a pus acolo un om de încredere.

Citește și: Iohannis, ieşire extrem de dură pe tema modificării Codului Penal: Inadmisibil, modificări cu destinaţie

”Oficial și în baza legii, România este singurul stat din lumea civilizată care apără marea corupție. Se vede din documentul pe care îl public mai jos.

Sub aparența unui interes major față de fraudă, ANAF primește zilnic toate datele confidentțale privind operațiuni financiare suspecte. Doar nu credeți că ANAF începe prigoana împotriva marilor evazioniști?! Fiind o instituție condusă politic, prietenii politici ai șefilor ANAF află când intră în vizorul Oficiului pentru Spălarea Banilor, chiar înaintea anchetatorilor.

Evazioniștii cu protecție politică nu vor fi niciodată prinși de procurori, plecând de la premisa că mai sunt procurori care ar dori să-și facă datoria pe cazuri serioase, pentru că ”băieții deștepți” au un avans de cel puțin o jumătate de an ca să-și șteargă urmele. Cam atât timp este necesar organismelor de anchetă să se urnească după sesizarea DLAF.

Acum întelegem de ce Dragnea a schimbat toată conducerea ANAF înainte de Paști și și-a pus un om din Teleorman în conducere?”, arată Cătălin Ivan, pe pagina personală de Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.