Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Ivan, după ce Traian Băsescu a susținut legalizarea prostituției: Vorbește din calitate de client

www.facebook.com
catalin ivan

Fostul europarlamentar Cătălin Ivan susține că europarlamentarul și fostul președinte al României, Traian Băsescu, a fost 10 ani șeful CSAT și avea pârghiile să lupte împotriva clanurilor interlope, dar nu a făcut asta. Ivan consideră că Băsescu vorbește din postura unui fost marinar care ”a fost client”.

Citește și: Codrin Ștefănescu acuză acordul 'cumplit' dintre Dăncilă și Tăriceanu: Uită de toate ticăloșiile și umilințele?

”Declarația lui Traian Băsescu trebuie înțeleasă în context. Cunoscând personajul și înțelegând momentul, putem să scoatem în evidență câteva nuanțe importante:
1. Declarația aparține unui fost marinar care și-a petrecut bună parte din viață prin porturile lumii, deci vorbește probabil din poziția clientului, a celui care a susținut prin consum acest fenomen
2. “Inițiatorul” legalizării prostituției în România a foat zece ani președinte al acestei țări, șeful CSAT-ului, a numit conducerea DIICOT-ului, a promovat procurori, a avut guvernul și a controlat direct Ministerul de Interne. A avut absolut toate pârghiile din lume pentru a lupta cu rețelele de crimă organizată și pentru a eradica traficul de carne vie. Nu a făcut-o, ba mai mult, sunt de notorietate relațiile personale foarte apropiate cu clanurile de interlopi. 
3. Vorbim despre un om politic căzut în dizgrație, care vorbește despre absolut orice în speranța unei reveniri spectaculoase. Când te cunosc absolut toți românii și au încredere în tine doar două sau trei procente... mesajul este mai mult decât clar.

Soluția nu este legalizarea prostituției. Experiența țărilor unde aceasta a fost legalizată arată că 90% dintre femeile care practică prostituția sunt forțate s-o facă. Soluția este lupta fermă împotriva clanurilor de interlopi care fac trafic de carne vie și care finanțează partide politice și oameni politici.”, scrie Cătălin Ivan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.