Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Ivan îl DESFIINȚEAZĂ pe Liviu Dragnea: îi distruge principalul proiect în PSD

Europarlamentarul Cătălin Ivan lansează o serie de atacuri dure la adresa președintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea. Ivan a explicat de ce nu este bună soluția propusă de Liviu Dragnea cu limitarea mandatelor primarilor la maxim două.

”Nu sunt de acord cu această propunere a lui Liviu Dragnea. Unu la mână că nu o putem introduce în Constituție, dar mai sunt și alte aspecte.

De exemplu, un primar PSD care a consumat cele două mandate și își mai dorește unul, dar este limitat de partid, ce va face? Va pleca să candideze de pe listele altui partid, pentru că lumea îl dorește în continuare în fruntea comunității. De asemenea, un primar care a avut un mandat, ce interes mai are să facă ceva în al doilea mandat, dacă el știe că oricum pleacă acasă?”, a ținut Cătălin Ivan să-i transmită lui Liviu Dragnea.

Cătălin Ivan susține că Liviu Dragnea îi tot transmite mesaje prin interpuși că a ieșit rău la evaluarea din partid. Organizația Sector 1, acolo unde este președinte Cătălin Ivan, este considerată de Liviu Dragnea una dintre cele mai slabe din PSD.

”Eu țin să-i transmit domnului Dragnea că la Sectorul 1, organizația a crescut cu 15% de când sunt eu președinte. Nu este doar meritul meu, pentru că acolo este o întreagă echipă (...) domnul Dragnea nu știe, dar la Sectorul 1 au fost mulți oameni care au ajuns chiar la spital cu probleme grave în noaptea alegerilor, când au văzut rezultatele”, a mai precizat Ivan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.