Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Ivan intră la rupere după ce Senatul a adoptat o lege controversată: Firea și Dragnea au mimat conflictul

Catalin Ivan - stirileprotv.ro

Europarlamentarul Cătălin Ivan susține că Gabriela Firea și Liviu Dragnea au mimat un coflict „pentru a-i ține pe naivi cu sufletul la gură”.

"Legea Offshore arată încă o dată, și mă mir că mai este nevoie, că orice scandal provocat de Dragnea și cei din jurul lui nu-i decât o fumigenă pentru a masca o lovitură dată României. Este important că Firea și Dragnea au mimat un conflict pentru a-i ține pe naivi cu sufletul la gură sau că România pierde miliarde de euro din cauza unei legi strâmbe dată în folosul unor companii private străine?!", scrie marți, pe pagina sa de Facebook, europarlamentarul ieșean.

Atenție! Nu doar Realitatea TV trebuie să plătească sume uriașe Statului Român! Ce cunoscută televiziune are o datorie imensă

Acesta a adăugat că străinii dispun aproape gratis, la prețuri modice, de resursele țării.

"În antichitate se duceau războaie grele pentru a cuceri o țară și a-i lua resursele. Acum se cumpără doar niste politicieni, și mă refer la toți cei care au condus România până acum, fără excepție. Li se dă o echipă de consultanți specializată în deturnarea atenției de la astfel de tunuri, echipe care lucrează în toate țările în care companiile respective au interes, și populația este ținută ocupată cu non-subiecte sau subiecte marginale, în timp ce astfel de legi trec nestingherite, , prin Parlament. Dacă ar fi să judecăm acțiunile clasei politice de la Revoluție, până astăzi, ar curge pe bandă dosarele de trădare a intereselor naționale. Liviu Dragnea nu este nici pe departe cel mai mare trădător. Este doar ultimul", a încheiat Cătălin Ivan.

Senatul a adoptat, luni, Legea offshore, care stabilește modul de exploatare a gazelor din Marea Neagră, proiectul fiind adoptat cu noi amendamente. Inițiativa legislată a fost adoptată în urmă cerererii de reexaminare a președintelui Klaus Iohannis.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.