Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Ivan vrea dezbateri cu toți candidații la prezidențiale, dar nu are cu cine: 'Fug de mine. L-aș întreba pe Iohannis ce îl recomandă'

Cătălin Ivan

Cătălin Ivan a declarat, joi, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, că nu se teme de ceilalți candidați la prezidențiale, însă aceștia fug de dezbateri. El a adăugat că dacă ar avea o dezbatere electorală cu Klaus Iohannis l-ar întreba pe șeful statului ce îl recomandă pentru încă un mandat, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Lovitura de grație pentru Viorica Dăncilă ar putea veni chiar de la Liviu Dragnea! Mutarea făcută din închisoare

„Nu mă tem de niciun candidat. Îmi pare rău că nu avem dezbateri. Acești candidați fug de dezbatere. E o oportunitate imensă pentru România, măcar acum în campanie electorală, când cerem voturile românilor, să le spunem pentru ce, să venim cu soluții. Dacă am fi avut acum o dezbatere reală despre ce înseamnă societatea de astăzi, care sunt problemele și i-am fi avut la masă pe toți candidații...dar e imposibil, pentru că ei fug de dezbateri. Nu cred că avem vreun candidat periculos. Dimpotrivă, mie mi s-ar părea corect ca această participare să fie încurajată. Faptul că unii au bani de campanie electorală și își fac gratis campanie, iar ceilalți nu au nicio șansă să își facă cunoscut programul politic, în primul rând pierdem noi ca țară. Dacă nici în campanie nu discutăm, câștigă unul prin neprezentare”, a declarat Cătălin Ivan, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”.

Citește și: Justiție oarbă! Doi torționari au fost achitați de instanță

Candidatul ADN a afirmat că ar vrea să îl întrebe pe Klaus Iohannis ce îl recomandă pentru încă un mandat la Cotroceni.

„Ce îl recomandă, un singur lucru să spună, după cinci ani de mandat, luând Constituția. El nu își respectă nici măcar jurământul. Din tot ce prevede Cosntituția să luăm un lucru pe care l-a făcut pentru România ca să îl recomande pentru încă un mandat. Atât”, a subliniat Ivan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.