Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Măruță a intrat în carantină, fără familie: Prima declarație după ce a intrat în contact cu o persoană infectată

catalin maruta

Cătălin Măruță va lipsi câteva zile din propria emisiune, după ce a intrat în contact cu o persoană confirmată cu COVID-19.

Săptămâna aceasta, Cătălin Măruță va rămâne în carantină și va intra cu telespectatorii din online, iar emisiunea va fi prezentată de Adela Popescu, anunță Pro TV.

Măruță i-a asigurat pe fani că e bine imediat ce a început emisiunea, iar Adela Popesu a subiliniat că nu avea cum, ca o "vecinică" bună, să nu îi sară în ajutor.

„Cum s-a încheiat ziua dupa emisiunea de ieri? Cu o izolare! Din păcate, una dintre persoanele cu care am interacționat a făcut un test PCR care a ieșit pozitiv. Din fericire, eu nu am apucat să intru în contact cu familia mea, așa că m-am izolat și stau cuminte timp de 5 zile, după care mă voi testa. Dacă vă întâlniți cu Andra zilele astea, în studiouri TV sau la radio, întrebați-o dacă îi este dor de mine și reamintiți-i să îmi lase ceva bun la ușă. La emisiune, o să mă vedeți online, desigur! Țineți-mi pumnii, să treacă repede timpul….”, scrie Cătălin Măruță pe Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Catalin Maruta (@catalin_maruta)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.