Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Ponor răspunde la oferta PSD de a candida la parlamentare

catalina ponor

Gimnasta Cătălina Ponor a afirmat, joi, că a fost 'propusă pe listă' pentru a candida la alegerile parlamentare din acest an, dar că nu a dat încă un răspuns invitaţiei, urmând să facă acest lucru vineri.

"Legat de ceea ce s-a scris în presă, atâta timp cât eu nu am dat nicio declaraţie oficială dacă voi candida sau nu, mi-aş dori ca cei care comentaţi urât pe pagina mea să vă abţineţi până mâine dimineaţă, când voi da un răspuns afirmativ sau negativ! Sunt propusă pe listă, însă nu am dat încă niciun răspuns în legătură cu asta! Mâine va şti toată lumea dacă voi candida sau nu, momentan sunt doar vorbe", a scris Ponor pe Facebook.

Citește și: Percheziții la creatoarea Adina Buzatu, un celebru scriitor și un cunoscut avocat: Sunt acuzați de evaziune fiscală și spălare de bani

Purtătorul de cuvânt al PSD Constanţa, deputatul Titus Mircea Dobre, a declarat pentru AGERPRES că multipla campioană Cătălina Ponor se va afla pe lista de candidaţi la Camera Deputaţilor la alegerile din decembrie, pe un loc eligibil.

"Candidatura pe un loc eligibil a gimnastei Cătălina Ponor din partea organizaţiei PSD Constanţa pentru Camera Deputaţilor, este o certitudine de 100%, dar lista mare, cu cei 40 de candidaţi, va fi finalizată şi aprobată vineri" a declarat Titus Dobre.

Citește și: Știai asta? 21 de curiozități despre ce ne înconjoară

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.