Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Predoiu admite că nu a îndeplinit 'ordinul' lui Klaus Iohannis: eu le-am lăsat pe masă

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, spune că legile justiţiei vor fi trimise către Parlament în cel mult o lună şi jumătate. El precizează că la începutul anului trecut legile erau „pe masă” şi ar fi trebuit doar trimise în Parlament, pentru dezbatere. Președintele Klaus Iohannis a avut o ieșire publică în care i-a cerut ministrului Justiției să accelereze legile justiției.

„Eu am fost optimist când am spus că la 1 februarie 2021 viitoarea coaliţie va începe să dezbată legile Justiţiei. Nici n-au ajuns în Parlament, deşi eu le-am lăsat pe masă, făcute. Nu sunt legile nici acum în Parlament. O să le dăm noi drumul într-o lună maxim, o lună jumătate”, a afirmat Cătălin Predoiu duminică seară, la B1 Tv, informează News.ro.

El oferă garanţii că nimeni nu i-a impus nimic ministrului Justiţiei „nici în vremurile cele mai complicate pentru justiţie din punct de vedere politic”.

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a anunţat, în 21 ianuarie, că legile Justiţiei vor ajunge în Parlament în următoarele luni şi speră să fie adoptate într-un interval scurt de timp. "Eu o să le trimit spre CSM, Guvern, în ideea de a ajunge la Parlament. Sigur că aici este decizia Guvernului, nu este doar a mea. Şi a coaliţiei", a arătat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.