Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Predoiu: Alianța Creștin Liberală nu își poate permite să piardă la prezidențiale

Predoiu2
Alianţa Creştin Liberală "nu îşi poate permite riscul de a nu câştiga prezidenţialele", a spus, duminică, prezidenţiabilul desemnat de către democrat-liberali, Cătălin Predoiu, declarându-se "convins" că până la sfârşitul lui august va sta "foarte bine" în sondaje, relatează Mediafax.

"Cred că Alianţa Creştin Liberală nu îşi poate permite riscul de a nu câştiga prezidenţialele şi sunt convins că până la sfârşitul lui august sondajele vor arata foarte bine pentru mine", a declarat Predoiu, fiind întrebat ce va face dacă pe 5 august nu va obţine nominalizarea Alianţei pentru candidatura la prezidenţiale. 

Candidatul la alegerile prezidenţiale al alianţei electorale rezultate în urma fuziunii dintre PNL şi PDL urmează să fie desemnat după o cercetare sociologică care se va finaliza pe 4-5 august, anunţuri în acest sens fiind făcute de liderii alianţei, Vasile Blaga şi Klaus Iohannis.

Vasile Blaga a spus ferm, în mai multe ocazii, că prezidenţiabilul democrat-liberal este Cătălin Predoiu, desemnat în urma alegerilor interne din fostul PDL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.