Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Predoiu cere BLOCAREA intenției PSD de renunțare la cota unică: Trebuie să luptăm!

catalin predoiu

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a afirmat marţi seară, la Ploieşti, că PSD are intenţia de a renunţa la cota unică de 16%, atrăgând atenţia că trebuie gândite metode pentru împiedicarea luării unei astfel de măsuri.

CONFLICT în Guvern din cauza unei numiri controversate: 'Nu mă simt confortabil'

"PSD, în ciuda minciunilor sfruntate proferate de toţi liderii săi, începând cu domnul Dragnea şi terminând recent cu domnul Grindeanu, şeful Guvernului, are intenţia să renunţe la cota unică de 16% care, vă readuc aminte, este un succes al Alianţei DA, al partidelor care au format Partidul Naţional Liberal nou. Este, dacă vreţi, singura cale prin care românii care muncesc au căpătat ceva prosperitate, au avut acces la un trai mai bun, şi-au clădit o speranţă pentru ei şi pentru copiii lor. (...) Din păcate, în România, din cauza prea multor politici de stânga, inclusiv când la Guvern au fost partide de dreapta, nu avem alte mijloace de propăşire decât rezultatul direct al muncii; noi nu avem bursă, nu avem piaţă de capital organizată, nu avem fonduri de investiţii în care românul să-şi pună acolo rezultatul muncii lui şi să-l multiplice", a spus Predoiu, în discursul susţinut la Comitetul de Coordonare Judeţean al PNL Prahova.

Citește și: PORNOGATE la vârful țării!

În context, el a atras atenţia că trebuie gândite metode pentru împiedicarea luării unei astfel de măsuri.

"Ei bine, PSD, repet, în ciuda minciunilor sfruntate şi ale şefului PSD şi ale şefului de Guvern, are această intenţie. I-a ieşit porumbelul pe gură domnului Daniel Constantin acum vreo trei săptămâni. I-a tras Dragnea o smetie, a tăcut din gură, dar acum două, trei zile a mai vorbit cineva. Şi eu doresc să pun în vedere PSD-ului să nu îşi bată joc de românii care muncesc şi vă chem să fim uniţi în acest demers. Vrem să fie alături de noi clasa de mijloc şi antreprenorii? Foarte bine, acesta este un moment foarte bun. Trebuie să gândim toate, toate metodele de luptă politică parlamentară şi extraparlamentară să împiedicăm renunţarea la cota unică", a mai afirmat liderul liberal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.