Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Predoiu: 'Domnule ‘Dragnea-Grindeanu’, dacă nu puteți, lăsați-i pe alții'

pnl.ro
pnl sigla

E oficial! Calitatea produselor comercializate în țările din Estul Europei este diferită față de cele din Vest, deși pe ambalaje figurează același brand și aceleași compoziții. De la detergenți la cosmetice, de la mâncare la băutură, estul este transformat într-un soi de piață de desfacere pentru mărfurile inferioare ale Occidentului.

În mare, la Consiliul pentru Agricultură și Pescuit s-a convenit că aceasta comisie este alături de preocupările țărilor care acuză dublul standard Est-Vest al calității mărfurilor și că organismele specializate din țările Uniunii ar trebui să raporteze atât intern cât și Comisiei descoperirea unor astfel de practici sancționabile. La fel și comisarul european pentru Justiție, cehoaica Vera Jourova, a declarat că trebuie găsită o soluție de urgență.

Dar România? Unde e Guvernul României în povestea asta? Dragnea tace pe această poveste, deși la faza pe declarații e belicos cu multinaționalele. Dacă tace Dragnea, tace și Cumințenia Pământului, Grindeanu. Ministrul Agriculturii, a luat act, acum vreo lună și jumătate. A promis că se va informa și că va face o comisie. Ați mai auzit ceva de atunci? Vă spun eu, nimic.

În momentul de față în România nu există date oficiale despre această practică pentru că, în fapt, nimănui nu-i pasă. În Ungaria, Slovacia, Polonia, Cehia datele există și aceste țări trag de mânecă Uniunea cu argumente, cerând acțiuni ferme.

În România e liniște. Și continuăm să cumpărăm produse despre care presupunem cu bune motive că sunt mult inferioare celor din Vest. Salamul cu mai multe grăsimi și mai puțină carne, mai mulți coloranți în mâncare, cosmetice de proastă calitate… Domnule „Dragnea-Grindeanu”, dacă nu sunteți în stare, mai bine lăsați-i pe alții, se anunţă într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.