Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Predoiu îi dă replica lui Lăzăroiu: Am rezerve că mă înţelege complet

predoiu

Premierul desemnat al noului PNL, Cătălin Predoiu, care insistă pe ideea schimbării actualului Guvern, a fost dojenit de fostul consilier prezidențial, Sebastian Lăzăroiu, pentru această „grabă”. În replică, Predoiu susține că fostul consilier prezidențial nu înțelege resorturile unei astfel de propuneri, precizand că PNL are „2 căi la dispoziție: să stam pe margine, lamentându-ne cum guvernul Ponta iroseşte şansele ţării, sau să ne punem pe treabă, să facem program, echipă şi să atacăm la momentul potrivit guvernul Ponta”.

Dl. Lăzăroiu pretinde că îmi înţelege graba intrării la guvernare, dar că nu se poate fără UNPR, care, în opinia sa, ar fi indezirabil pentru că e de stânga. Motivele pentru care am pledat încă din campania prezidenţială pentru intrarea la guvernare sunt duble: guvernarea Ponta înseamnă faliment economic, iar votul din 16 noiembrie cere o înlocuire a lui Ponta de la butoanele bugetului. Am rezerve, deci, că dl. Lazaroiu mă înţelege complet. În plus, am spus limpede că nu trebuie intrat fără pregătire, ceea ce mai implică ceva timp - am spus aproximativ trei-patru luni.
UNPR e de centru-stânga, aşa cum era şi pe vremea ministrului Lăzăroiu. Esenţial este programul guvernului. Bugetul făcut de Ponta e prost, dar prost ar fi şi următorul pe care l-ar face. Din nou, esenţial este programul. Echipa, de asemenea.
În puţine cuvinte, avem două căi la dispoziţie: să stam pe margine, lamentându-ne cum guvernul Ponta iroseşte şansele ţării, sau să ne punem pe treabă, să facem program, echipă şi să atacăm la momentul potrivit guvernul Ponta, pentru a-l înlocui cu un guvern competent pro-creştere economică. Pentru că economia a devenit o problemă de securitate naţională. Eu optez pentru această cale”, a scris Cătălin Predoiu pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Predoiu, reacție dură față de aripa din PNL care amână dărâmarea Guvernului Ponta IV

Lăzăroiu îi trage frâna de mână premierului PNL

SURSE - Marele PLAN al PNL: cum și când ar prelua guvernarea de la PSD

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.